Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Chelsea tabte spillet, men Frank Lampard så spillerne forbedre sig
21 Sep

Chelsea tabte spillet, men Frank Lampard så spillerne forbedre sig

Chelsea kunne stadig ikke passere Liverpool og tabte endnu engang mod Liverpool 3-0. Chelsea-spillerne har ikke nået et højt niveau af forståelse, og de har stadig brug for tid til at tilpasse sig. Liverpool er stadig disse spillere, og den nyligt tilføjede midtbanespiller Thiago Alcântara begik også en lavt niveau fejltagelse. Dette er Thiago Alcântaras første optræden i en Liverpool trøje. Han vil helt sikkert være nervøs og ubehagelig.

Det tager tid for spillere at tilpasse sig et nyt hold. Ligesom Matthijs de Ligt sidste år, da han først spillede for Juventus trøje, lavede han også mange fejl. Nu har Matthijs de Ligt tilpasset sig Juventus-systemet og er blevet en stor spiller på holdet. Så Chelsea skuffede ikke fansen, da han stod overfor Liverpool, der tabte spillet. De vidste, at Chelseas betydelige justering af spillere helt sikkert ville kræve øvelse og erfaring i spillet.

Chelsea tabte spillet, og træner Frank Lampard beskyldte ikke højt spillerne. Frank Lampards modenhed og stabilitet har givet Chelsea-fans en masse anerkendelse. Spillerens ydeevne i dette spil har været meget bedre end det forrige spil, slutningen er anderledes, men træneren har set processen. Der er ingen tilfældig succes. Den regelmæssige sæson er lige begyndt. Chelsea-spillere er overbeviste om, at de kan gøre det bedre.

Mest viste produkter