Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Chelsea Coach's hjælpeløshed
12 Aug

Chelsea Coach's hjælpeløshed

Chelsea tabte 4-0 til Manchester United. Det var et meget andet spil. Manchester United vandt intet at være stolt af. Chelsea var fraværende fra spillet på grund af de gamle spillers dygtighed, og de var alle unge spillere. På grund af den vellykkede overførsel af nogle fremragende spillere, lykkedes de ikke at finde en bedre erstatning. Træner Frank Lampard gjorde det også klart, at spillerne havde råd til at bære Chelsea trøje, og at det at tabe spillet kun var en mulighed for dem at træne. Af mange grunde kan Chelsea ikke hente nogle nye spillere i år, så de er nødt til at vælge at træne de unge spillere, de i øjeblikket har.

Chelsea-træner Frank Lampard tabte spillet som en træningsmulighed for nye spillere. På grund af dette års ændring i Chelseas politik, skal disse nye spillere trænes i at forbedre sig selv så hurtigt som muligt. Sådan træning har brug for tid, så Chelsea har brug for mere støtte og tillid fra dem alle.

Manchester United vandt kampen let på grund af deres fremragende spillere i år. Manchester United trøje har også været populær blandt fans, især nr. 5, nr. 6 og nr. 21. Når den nye sæson begynder, vil præstationen for hvert hold direkte afspejle spillernes styrke. Hvem har familien opnået i år? Lad os fokusere på spillet.