Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Champions League er målet for alle fodboldhold
18 Sep

Champions League er målet for alle fodboldhold

Chelseas præstation i den nye sæson har været dårlig på grund af hovedspillerne. Chelsea tabte 0-1 hjemme mod Valencia i den første runde af Champions League. I dette spil har Chelsea mange chancer for at gendanne scoringen, men desværre mistede de alle det. Chelsea-spillere kæmpede for at score mål gennem hele kampen. Er det en træners taktiske problem eller en spillers utilstrækkelighed?

Barcelona var også til ulempe i den første kamp. Barcelona har sendt holdets bedste spillere for at vinde det første spil. Men holdet kunne ikke score i 55 minutter. Barcelona skal sende Lionel Messi til i håb om at han kan vende situationen for holdet. Lionel Messi, der igen kom til som en erstatning i Barcelona trøje, blev varmt modtaget af fansen. Imidlertid er Borussia Dortmund t's styrke i år virkelig stærk. I tilfælde af de to hold, der konkurrerer, kan ingen nå målet til sidst.

Champions League-mesteren er fodboldholdets højeste ære. Hvilken billige fodboldtrøjer vinder denne ære denne sæson? I begyndelsen af ​​spillet så vi, at nogle hold havde forskellige fremragende præstationer. Det er ikke de store hold, der har talent. Nogle almindelige hold har også stærke spillere.

Mest viste produkter