Køb 90 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
CRISTIANO RONALDO og Lionel Messi står over for helt forskellige situationer
14 Mar

CRISTIANO RONALDO og Lionel Messi står over for helt forskellige situationer

Manchester United rygtede for nylig, at CRISTIANO RONALDO og Harry Maguire kæmpede om anførerskabet, og begge sider bragte følelser ind i kampen. I kampen mellem Manchester United og Tottenham Hotspur scorede CRISTIANO RONALDO 3 mål i en enkelt kamp, ​​mens Harry Maguire lavede selvmål. CRISTIANO RONALDO spillede en fantastisk kamp, ​​så snart han kom på banen efter et par hvil. Tottenham Hotspur-spillerne stod der forbløffet og så CRISTIANO RONALDOs strålende præstation. De glemte alle, hvordan de skulle forsvare deres modstandere.

Er CRISTIANO RONALDO virkelig frelseren af ​​Manchester Uniteds status quo? Træner Ralf Rangnick reagerede ikke positivt. Den nuværende situation kalder på at opgive gamle spillere og give unge spillere flere muligheder for at spille, men det ser ikke ud til at være tilfældet. CRISTIANO RONALDO tog Manchester United trøje på igen og blev stadig hovedspilleren. Han beholdt stadig positionen som angriber og var uvillig til at blive erstatningsspiller. Lionel Messi ændrede sit nummer og position efter at have taget Paris Saint-Germain trøje på, og hans præstation blev direkte påvirket.

CRISTIANO RONALDO har ikke gået på kompromis for Manchester United, og han er fortsat en nøglefigur i holdets succes. Lionel Messi har fulgt Paris Saint-Germains midtbaneposition, og nu er han blevet kritiseret for sin underpræstation. Tiderne opdateres konstant, hver spiller har sine egne ideer og planer, CRISTIANO RONALDO og Lionel Messi, som er den rigtige vej.

Mest viste produkter