Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Borussia Dortmunds nye mål om at vinde Bundesliga
11 May

Borussia Dortmunds nye mål om at vinde Bundesliga

Borussia Dortmund er blevet slået ud af Champions League, så holdet går helt ud for at vinde Bundesliga. Denne sæson har Borussia Dortmund to fremragende unge fremadspillere, erling braut h'erland og Jadon Sancho. Holdet håber at bryde nye mål og slå Bayern. Selvom Borussia Dortmund tabte i Champions League, var erling braut h'erlands præstation fremragende.

Borussia Dortmunds nr. 17 billige fodboldtrøjer blev købt af mange fans på grund af sammenføjningen af ​​Erling Braut H'erland. De kan godt lide Erling Braut H'erlands uregerlige og uhåndterende smiley-ansigt, som fans mener er, hvad vi har brug for i vores ungdom. Post-00-spillernes stil er forskellig fra post-80-spillerne. På det tidspunkt var de opmærksomme på det rene fodboldkoncept, og nu forfølger de styrken, der er repræsentativ for personligheden.

Jadon Sancho er ikke sikker på, om han kan spille for Borussia Dortmund trøje næste sæson. Men hvis han vil slutte sig til et godt hold, skal han have en bedre præstation i Borussia Dortmund. Selvstyrke er den ultimative standard til at overtale mange hold til at rekruttere, så mange spillere vil også være opmærksomme på opdateringen af ​​personlige data i spillet.

Mest viste produkter