Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Beslutning om et kritisk øjeblik for fuldrygg
09 Aug

Beslutning om et kritisk øjeblik for fuldrygg

I slutningen af ​​sommeroverførselsvinduet i Premier League meddelte Manchester City, at Jo o Cancelo officielt spillede i Manchester City trøje. Juventus i Serie A har også meddelt, at Danilo, en tidligere Manchester City-forsvarer, officielt er blevet medlem af holdet. Det er en overførsel mellem de to sider, så alt gik glat.

Danilo var en holdkammerat af CRISTIANO RONALDO, så det er spændende for Danilo at bære Juventus trøje og kæmpe igen med CRISTIANO RONALDO. I Manchester City var han bare en erstatning. I 2017 troede han, at han først ville være en erstatning, og gradvist ville han bevise, at han kunne være en rigtig fodboldspiller på banen med sin styrke. To år senere blev han desværre ikke værdsat af træneren. I Pep Guardiolas taktiske system er måske vagter, der kun kender forsvar, men ikke kender angreb, de eneste. For ham er der ikke meget tiltrækning, han er mere opmærksom på den personlige stil med fuld bagside.

I et systemteam, der ikke er egnet til sig selv, er det meget heldig at være i stand til at komme ud i tide for at finde den rigtige. Danilo har altid været en spiller, der bringer held til andre, og holdet, han har tilsluttet sig, er glad for at vinde. Og han er også en munter og livlig person, på banen er det mere at hjælpe andre med at hjælpe. Så han er den travleste spiller på banen, og travlt forsvar fører også til at passere fejl og miste sin position.

Danilo har brug for en oprigtig guide til gode mennesker. Forhåbentlig får han mere erfaring og færdigheder på banen, når han tiltræder Juventus, for at vinde flere udmærkelser for sig selv. Som en backback-spiller er det faktisk en meget modstridende position. Kræver det, at du foretager rettidige strategiske ændringer, defensive eller stødende?