Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Barcelona mislykkede endelig Luis Suárezs loyalitet
28 Sep

Barcelona mislykkede endelig Luis Suárezs loyalitet

I La Liga-sæsonen 2020-21 besejrede Barcelona Villarreal 4-0 i den første kamp, ​​og Atlético de Madrid besejrede Granada 6-1. Begge hold slog deres modstandere med store scoringer, og Luis Suárez blev også fokus i spillet. Luis Suárez spillede tidligere om Barcelona trøje, og nu er han kommet til Atlético de Madrid. Selvom Luis Suárez skiftede billige fodboldtrøjer, valgte han stadig 9-nummeret.

Uden advarsel har Luis Suárez allerede iført Atlético Madrid trøje. Barcelona kunne stadig ikke rumme Luis Suárez, han kan godt lide at spille med Lionel Messi. Luis Suárezs afgang har vundet støtte fra mange fans, fordi Barcelona ikke længere værdsætter hans styrke, det er svært for spillere, der ikke bliver værdsat af træneren, at have muligheden for at spille.

Lionel Messi og Luis Suárez mødes igen som modstandere, de er ikke længere på samme hold. Atlético de Madrid-træner Diego Simeone værdsætter Luis Suárezs evne og mener, at holdet vil være mere stabilt på grund af ham. Luis Suárezs afgang er blevet en realitet, og Lionel Messi kan kun ønske ham oprigtigt. Lionel Messi og Luis Suárez vil altid være venner, det er noget, der ikke vil ændre sig.

Mest viste produkter