Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Barcelona får ny spillervækst fra fiasko i 2020
20 Jul

Barcelona får ny spillervækst fra fiasko i 2020

La Liga fra 2019-20 er officielt forbi, Real Madrid vandt det sidste mesterskab med 87 point. De top fire på La Liga-klassificeringerne er: Real Madrid, Barcelona, ​​Atletico Madrid og Sevilla FC. Topscorer og assists liste i La Liga er Lionel Messi, der igen vandt den højeste ære i personoplysninger.

Efter at have tabt den sidste kamp, ​​besejrede Barcelona Deportivo Alavés 5-0 i det sidste spil. Selvom Barcelona ikke vandt La Liga mesterskabet denne sæson, gav det holdets unge spillere en god mulighed for at træne. Efter næsten et års temperament har spillere som Frenkie de Jong, Clément Lenglet og Ansu Fati gjort store fremskridt. Tænk på disse spillere, der bare bærer Barcelona trøje for at komme med på holdet, og nu er de langsomt integreret i Barcelona-systemet.

Lionel Messi er virkelig ikke let i år, fans så ham ændre for meget oprindelig intention for Barcelona. Lionel Messi, der ikke var god til at kombinere ord, kæmpede tilbage for sine holdkammerater og dommer. For at dyrke fremskridt for den næste generation af Barcelona-spillere er Lionel Messi villig til at vælge at hjælpe dem med at vokse. fodboldtøj Messi bliver mere og mere populære. Fra ham kan alle se fodboldens rigtig sjov og essens.

Mest viste produkter