Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Barcelona, der er vendt tilbage til besiddelse, blev fjernet
07 Feb

Barcelona, der er vendt tilbage til besiddelse, blev fjernet

Real Madrid tabte 3-4 mod Real Sociedad, og Barcelona tabte 0-1 til Athletic Club de Bilbao i kvartfinalen i den spanske konges cup. Fjernelsen af ​​disse to hold er virkelig et uventet resultat for publikum. Generelt kan de spille i finalen. De resterende fire stærke hold i kongens cup er atletisk klub de Bilbao, Real Sociedad, Granada Club de F ü tbol og klubdepartementet Mirand é S. Atletico Madrid er også blevet fjernet.

Barcelonas rekord bliver værre og værre, og holdet gennemgår en omstrukturering. I henhold til den nye træners kuglestyrke viser Barcelona-spillerne en mere træt krop. Fordi der ikke er gode forsvarere at forsvare, er deres strategi meget energikrævende. Et spil ned, sved våd billige fodboldtrøjer, men det lykkedes ikke at udveksle et mål. Måske på nuværende tidspunkt er Barcelonas spillere ikke egnede til taktik for boldkontrolhastighed, og deres fysiske form kan ikke følge med dem.

Det er muligt, at Barcelona tabte spillet, men Real Madrid faldt også. Det betyder ikke noget for Real Madrid uden Barcelonas King-cup. At se spillerne, der bærer Barcelona trøje på banen, er trætte og kan ikke løbe, og der er ingen passion for sejr. Måske Barcelonas nye træner er for hurtig til at træne spillernes fysiske form, så de ikke har meget energi til at kæmpe for spillet.

Mest viste produkter