Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Atlético de Madrid spillede en dårlig kamp
19 Sep

Atlético de Madrid spillede en dårlig kamp

I femte runde i La Liga spillede Atlético de Madrid en meget dårlig kamp. Atlético de Madrid blev straffet med 5 gule kort og et rødt kort gennem hele kampen. Holdet formåede ikke at score i 14 skud. Atlético de Madrid trak endelig med Athletic Bilbao, Antoine Griezmann formåede heller ikke at præstere godt i spillet. På grund af Antoine Griezmanns tilbagevenden mistede João Félix sin chance som startspiller. Han mistede kontrollen over sine følelser i dette spil og modtog et rødt kort fra dommeren.

Antoine Griezmann valgte faktisk at bære Atlético Madrid trøje igen, og træner Diego Simeone brugte også spillet til at se sin styrke. I sidste ende fungerer Barcelonas system ikke, eller Antoine Griezmanns styrke er svækket. Da Antoine Griezmann spillede under Diego Simeone, var han naturligvis meget god, men efter at han tog til Barcelona, ​​stillede så mange spørgsmålstegn ved hans evne. Diego Simeone er en spiller, der værner om sit talent meget. Han håber, at Antoine Griezmann kan genvinde sin form i Atlético de Madrid og lade andre kende hans trænerevne bedre.

Diego Simeone rekrutterer generelt ikke spillere til at deltage efter behag, han vil nøje overveje, om holdet har brug for disse spillere for at deltage. Atlético de Madrid sluttede sig i år til Matheus Cunha og Rodrigo De Paul, der havde henholdsvis nummer 19 og nummer 5 billige fodboldtrøjer. Efter at Barcelona og Real Madrid har brugt for mange penge på at signere spillere i La Liga gennem årene, står holdene over for en meget dårlig situation. Derfor opretholder Atlético de Madrid generelt omkring 30 millioner euro i at signere spillere. Diego Simeone har altid troet, at holdets samlede spillerstyrke er det mest kraftfulde våben til at vinde.

Mest viste produkter