Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Atlético de Madrid er et lidenskabeligt fodboldhold
15 Jun

Atlético de Madrid er et lidenskabeligt fodboldhold

I begyndelsen af ​​La Liga-semifinalen er Atlético de Madrid's mest forventede ting. Atlético de Madrids 1-1 uafgjort med Athletic Club de Bilbao, scoringen forblev inden for 3 point. Fans, der kender Atlético de Madrid, ved, at det er en hård kamp at spille mod Atlético de Madrid, og det er svært at score mere end 3 point. Så Atlético de Madrid er blevet det sværeste hold mod Real Madrid og Barcelona. Deres defensive taktik er forskellige former for våben på banen.

Efter denne konkurrenceomgang, Atlético de Madrid, gik glip af fjerde pladsen i La Liga, har de ikke været i stand til at få muligheden for at gå videre til Champions League.Atlético de Madrid er et lidenskabeligt fodboldhold. Efter at holdet scorede sit første mål dedikerede Diego Costa målet til ejeren af ​​Atlético de Madrid kvinders 14-nummer billige fodboldtrøjer. Spillerne håber, at den anden side snart kan komme sig og vende tilbage til stadion. Atlético Madrid trøje vil altid høre til den "glade alf", der kører på banen.

I dette spil matches begge sider jævnt, og keeperne er meget magtfulde. Athletic Club de Bilbao og Atlético de Madrid scorede kun én gang i flere skud. Hvis et hold som Atlético de Madrid vil spille i forfølgelsen af ​​scoringen, ændrer holdet sin stil.

Mest viste produkter