Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Atl TICO de Madrid rangerer først i La Liga
07 Sep

Atl TICO de Madrid rangerer først i La Liga

Barcelona og Real Madrid skuffer i årets La Liga League-placering. Efter en sommer med rekruttering af gode spillere har holdet ikke ændret sig meget. Der var to berømte fodboldhold i fortiden, men nu har de en rigtig dårlig rekord. I år har Atlético Madrid trøje været populær blandt fans, og børn og voksne ses ofte iført det på gaderne.

Atl TICO de Madrids overførsel af veteranspillere gennem sommeren har også bragt holdet i problemer. I den sidste måned indbragte imidlertid Atl TICO de Madrid også flere nye spillere. I begyndelsen af ​​den nye sæson så vi en ny Atl TICO de Madrid-opstilling. Man troede, at veteranspillernes afgang ville medføre en lille krise for holdet, men fra det øjeblik spillet blev startet, blev alle kriserne reduceret til nul. Atl TICO de Madrid vinder det ene spil efter det andet, så vi virkelig ser den fremragende strategi fra træner Diego Simeone.

Barcelona havde ikke Lionel Messi i åbningskampen, og hele holdet forbedrede ikke scoringsfrekvensen og ramte usynlig den negative opinion. Barcelona trøje er også blevet glemt af fans, og antallet af mennesker, der køber dem, er meget reduceret. Vil den spanske mester være Atl TICO de Madrid? Atl TICO de Madrid skifter taktik og bygger et vindende mesterskabsteam.