Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Atalanta B.C. forfremmes til andenpladsen i Serie A-ligatabellen
16 Jul

Atalanta B.C. forfremmes til andenpladsen i Serie A-ligatabellen

Bordet har ændret sig meget siden serien en omkamp, ​​med S. Lazio og Inter Milan overhalet af Atalanta B.C. Øverst på listen er Juventus, som har et 7-punkts gap med Atalanta B.C. Champions League er endnu ikke startet, og Atalanta B.C. har tid nok til at vinde hvert spil, der følger.

Før Serie A-suspension blev S. Lazio Juventus 'største konkurrent. På det tidspunkt mente fansen, at S. Lazio var håbefulde af at vinde Serie A-titlen, som holdet ikke havde vundet i mere end 20 år. Fans er begejstrede for at købe Lazio trøje og venter på, at spillet starter. S.S. Lazio har nu 30 procent chance for at vinde spillet.

Juventus har vundet Serie A-titler i flere år i træk, og deres billige fodboldtrøjer er blevet uundværlige for Serie A-fans. Juventus er ved at kæmpe for Atalanta B.C. denne sæson. I den 33. runde af Serie A trak Juventus 3-3 med U.S. Sassoulo Calcio, Atalanta b.c.6-2 besejrede Brescia Calcio. Atalanta B.C. med en sejr i anden runde nærmer holdet sig langsomt Juventus 'point, og fans ser frem til den sidste titel i Serie A League.

Mest viste produkter