Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
At kende dine behov er den rigtige succes
28 Sep

At kende dine behov er den rigtige succes

Siden begyndelsen af ​​denne sommer er João Félix valgt af medierne til at komme med overskrifter i fodboldverdenen. Nyheden om ham er overvældende, og selv hans første træner kommer nu ud for at blusse ham. Træneren mener, at João Félix er mere velegnet til at bære andre billige fodboldtrøjer end at vælge Atlético de Madrid. João Félix 'valg af Atlético de Madrid er også uventet, fordi det at vælge det bedste hold i coachens sind er det rigtige at gøre.

João Félix har valgt Atlético Madrid trøje for at have sine egne grunde. Se ikke på João Félix, som stadig er ung, men hans øjne kan ikke sammenlignes med den gennemsnitlige person. Han forstår, hvad han mangler i øjeblikket, og han er nødt til at gå på arbejde hårdere i stedet for at skynde sig for succes. Coachens idé er på grund af hans oplevelse, men ikke alles livserfaring er den samme. Træneren er i øjeblikket kun en generel coach, så hans ideer er kun til reference og kan ikke bruges som hans endelige beslutning.

João Félix håber at finde en fodboldstil, der passer til hende i fodboldverdenen i Atlético de Madrid. Hans talent er 80 point, men hvis han blindt forfølger berømmelse og formue, vil han kun gøre sig mindre moden. Hvad han har brug for er at konstant gå i kamp og finde en mere oplevelse på stedet fra retten. Dette er kravet om, at det berømte hold ikke kan give ham. Atlético de Madrid er mere velegnet til sine nuværende overlevelsesregler.

Mest viste produkter