Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Arsenal tabte stadig
26 Aug

Arsenal tabte stadig

Liverpool fortsatte med at vinde i tredje runde af Premier League i sæsonen 2019-20, og slog Arsenal 3-1. De 12 ligagevinster i træk er de længste i Liverpools historie og tilføjer en ny rekord til Liverpool trøje. Liverpool har gjort meget fremskridt under vejledning af coach Jyurgen Klopp. Kan de vinde ligatitlen i år?

Arsenal tabte stadig mod Liverpool, da han ikke fik større selvtillid i sommer. På nuværende tidspunkt er Manchester City og Liverpool de stærkeste spillere i holdet. At vinde disse to hold er en stor anerkendelse for holdet. Da spillet gik tabt, så spillerne skuffet på Arsenal trøje og følte, at de ikke var stærke nok. Arsenal-træneren var mere åben og troede, at at score et mål var en forfremmelse for holdet.

I begyndelsen af ​​denne nye sæson ligasæson kæmper hvert hold for holdets sejr. Transfer-spillerne tilpasser sig også til den nye holdmodel og stræber efter nye resultater for at bevise deres værdi. Alt er en ny begyndelse, og forhåbentlig kan vi se flere spændende spil i de kommende spil.