Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Alle Liverpool-spillere udviste ekstraordinær styrke
24 Jul

Alle Liverpool-spillere udviste ekstraordinær styrke

I den 37. runde af Premier League slog Liverpool Chelsea 5-3. De to hold iscenesatte et hårdt spil, fra Liverpool score 1-0 til 3-0, indirekte Chelsea modsatte slutresultatet 5-3. De to hold har samme styrke og scorede et par vidunderlige mål. Liverpool trøje er bestemt til at blive de mest populære i år, og alle spillere har vist en ekstraordinær styrke.

Fra den tekniske analyse af dette felt styrer begge hold styrken hos begge hold meget godt. For at Chelsea skulle vinde dette spil, forsøgte spillerne deres bedste for at kontrollere Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah. Men Chelsea forventede aldrig, at Liverpools forsvarere og midtbanespillere også kunne score perfekt. Liverpool er virkelig et stærkt hold, og hver spiller har alsidige evner.

Selvom Chelsea tabte spillet, smilede spillerne tilfredse. For sammenlignet med det sidste Chelsea- og Liverpool-spil, scorede de mindst 3 mål i dette spil. Christian Pulisic begyndte at spille for Chelsea trøje i 2019. Han blev den spiller, der overraskede publikum mest i dette spil. Chelsea udvikler nu fuldt ud fordelene ved unge spillere. Publikum mener, at holdet viser en stærkere side næste sæson.

Mest viste produkter