Køb 50 € ovenfor, få gratis forsendelse
0
dss 0
0 0DKR
Indkøbskurven er tom!
Ajax fans ville designe
07 Aug

Ajax fans ville designe

Ajax trak 2-2 med Thessaloniki fra Grækenland i den tredje kvalificeringsrunde i Champions League. Men som den fjerde bedste spiller i dette års Champions League, har Ajax trøje altid været populær blandt fans at købe, og præstationerne for spillerne i dette spil virkelig skuffede fans. Afslapningen af ​​forsvaret i midtbanen får modstanderen til at komme i to mål på én gang, og kløften mellem spillerne er stadig ikke kompakt nok. Da de forlod banen, var fansen ikke tilfredse med deres forestillinger i dag. De blev skuffede og tog på deres billige fodboldtrøjer og gik ud af retten.

Ajax har mistet to hovedspillere, Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt, og holdet har endnu ikke produceret en angriber af samme kvalitet. Slips giver også Ajax lidt mere tid til at finde nyt talent. De er et hold, der træner unge fodboldspillere. Overførsel af spillere er en normal proces. Ajax forbereder sig altid på afgang af spillerne til at producere den næste fremragende spiller. Spillere kan sælges til en høj pris er deres ultimative mål, de mangler ikke talent.

Generation efter generation af træning er Ajaxs fodboldånd, de har lavet den mest basale screening for hele fodboldverdenen. Der vil være mange mirakler i dette klubkamp. Ellers vil udbruddet bevise sin værdi, og det kan også mislykkes på grund af manglen på spillere. Sådanne holdspillere forfølger mere udførelsen af ​​deres individuelle evner end hele holdets strategi.